Aromë dreke – Ketrin Gjonçi – Supë me mish të grirë dhe kos & Byrek i dredhur


Aromë dreke – Ketrin Gjonçi – Supë me mish të grirë dhe kos & Byrek i dredhur

12:31 07/04/2021

Receta e Ketit: Supë me mish të grirë dhe kos
200 gr mish i grirë
2 lugë gjelle gjalp
2 lugë gjelle miell
1 gotë e gjysëm kos
1 karrotë
1 qepë
1 tufë majdanoz
1 vezë
Nenexhik i freskët
Kripë
Piper i zi

Receta e Arvit: Byrek i dredhur
300 gr spinaq
200 gr mish i grirë
100 gr mozzarella
50 gr gjalpë
50 gr susam
50 gr verë e bardhë
2-3 hudhra
2-3 vezë
1 qepë
Gjethe dafine
Koper
Vaj ulliri






Të ngjashme